maandag 29 maart 2010

Dag iedereen ! Zaterdag 27 maart 2010





Vandaag stonden we op om 9.00 uur en genoten van een heerlijk ontbijt. Daarna namen we een frisse douche en maakten onze rugzak klaar om dan te vertrekken richting Ukunda.

Onderweg naar Ukunda kwamen we heel veel kinderen van school tegen. Onder andere ook van de nurseryclass. Die waren super blij om ons te zien en riepen dan ook heel luid: “Jambo, teacher Kathy and Stephanie”! Dit deed ons toch wel iets. We fleurden onmiddellijk helemaal op. We gingen er dan ook wel even naar toe om wat mee te spelen of om een praatje te slaan.

Na al de ontmoetingen zetten we onze koopjesjacht in. We waren nog altijd opzoek naar souvenirs en sjaals. Die hebben we namelijk nodig voor onze thuisstage als we terug zijn in BelgiĆ«, want die stage begint vlug te naderen. We trokken de fijne winkelstraatjes in en deden opnieuw veel nieuwe indrukken op. We kregen weer heel veel Jambo’s te horen en de mensen herkennen ons al en weten dan ook dat we teachers zijn. Sommige mensen dachten zelf dat wij een uniform droegen, omdat we dezelfde kleuren van kledij aanhadden. Dat vonden we wel super grappig.

In de korte namiddag keerden we terug naar huis om wat te werken voor school. Nu gaan we nog wat foto’s kiezen die passen bij het tekstje van vandaag en dan zullen we kijken naar een filmpje. Daarna zullen we in ons bedje kruipen.

See you kesho !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten