zondag 14 maart 2010

Jambo jambo ! Zaterdag 13 maart 2010






Deze ochtend hebben we kunnen uitslapen tot 9.00 uur. We bleven wel nog even praten met elkaar. Daarna namen we een lekker ontbijt en werkten we voor school zoals lesvoorbereidingen, ideeën voor komende weken, lesschema’s aanvullen en nog veel meer.


Net voor de middag kwamen de ouders van Stephanie ons een bezoekje brengen. Ze nodigden ons uit om iets te gaan eten in the 40 thieves. We maakten ons klaar en trokken dan richting the 40 thieves. We gingen via het strand en we maakten daar iets heel speciaals mee. Namelijk een huwelijk ! Dat was echt prachtig om te zien. De oudere vrouwen waren in het fel geel gekleed, de jonge meisjes in het fel roze en de jongens in een maatpak. Er zat zelfs een jongen bij van de school en enkele meisjes. Ze waren erg fier, omdat we hen vertelden dat ze er beeldig uit zagen.


Na een heerlijke lunch maakten we nog een flinke wandeling richting Kim 4 love en keerden zo terug naar Ushago om nog enkele souvenirs te kunnen kopen. In Ushago kochten we elk twee armbandjes van een Masai. We hebben toch wel even moeten discussiëren over de prijs. Dit zorgde echt voor hilarische momenten en dit leverde enkele leuke foto’s op.


Daarna namen we de korte weg richting home. Nu zijn we bezig met de blog aan het typen en ondertussen ons eten aan het opwarmen. Straks houden we nog even Mama Rainbow op de hoogte van wat er de voorbije week is gebeurd en zullen een filmpje bekijken en dan slapen.

Have a good night !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten