maandag 8 maart 2010

Hallo iedereen! Zondag 7 maart 2010






We dachten om vandaag eens lekker te kunnen uitslapen maar helaas was dit geen waar. Opnieuw wist de hitte ons te vinden en konden we de slaap niet meer vatten.

We namen een verfrissende douche en maakten ons klaar om naar de winkel te gaan. We konden wel enkele handen gebruiken en daarom schakelden we de hulp in van onze ouders. Zij wilden met veel plezier meegaan, want ze hadden ook nog enkele dingen nodig. Onze kar zat weer goed vol zodat we er toch een tijdje zoet mee zijn.

Daarna stopten we alles in onze kast en maakten we ons klaar om de laatste maaltijd met de ouders van Kathy te benuttigen. We namen een taxi richting Leoanardo’s en genoten daar van heerlijke spicy pizza’s. We konden onze flessen water goed gebruiken. Na het eten trokken we met onze ouders naar de 40 thieves om onze ouders op een drankje te trakteren voor de hulp tijdens onze shopbeurt.

Rond 17.00 uur gingen we richting Kim 4 love om daar te genieten van de rustige en zalige muziek. We genoten van de laatste avond dat we allemaal samen zijn en hadden veel plezier.

Nu zullen we gaan slapen.
Lala salama…

1 opmerking:

  1. Hey !
    Wat leuk om jullie blog te lezen.
    Wij zaten die zondag ook in de 40 thieves en hebben jullie gezien terwijl jullie met een verkoopster van gekleurde doeken op het strand onderhandelden.
    Wij zijn ondertussen terug thuis, maar ik ga jullie blog zeker blijven volgen.
    Groetjes
    els

    BeantwoordenVerwijderen