maandag 29 maart 2010

Jambo Jambo ! Zondag 28 maart 2010

Vanmorgen hebben we opnieuw geslapen tot 9.00 uur. Na het ontbijt moesten we onze was doen. We hadden daar eigenlijk niet zoveel zin in, maar dit moest zeker gebeuren want er lag weer een berg was te wachten op ons. Ondertussen was het terug middag en was het tijd om even contact op te nemen met het thuisfront. Dit zorgt altijd voor wat ontspanning en leuke momenten om je familie nog eens te horen en te zien. Helaas werkt het krediet niet altijd mee en kunnen we niet zolang praten, maar zolang we ze eens gezien hebben is dit ok.

Na het skypen met onze familie zijn we naar Ushago getrokken om er heerlijk te lunchen. Na wat bijpraten over ons verblijf hier en andere zaken trokken we richting 40 thieves om er een heerlijke frisse cola te drinken en dan trokken we zoals gewoonlijk naar Kim 4 Love. Er was zoals altijd weer heel veel volk en we kwamen ook enkele kinderen tegen van school. Het was een zalige namiddag waar we lekker konden genieten van de prachtige muziek en het gebabbel met de mensen.

Nu we terug zijn van Kim 4 Love gaan we nog iets eten, al ons gerief klaarleggen voor morgen en dan gaan we richting droomland.

Lala salama !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten