zondag 14 maart 2010

Hallo iedereen! Zondag 14 maart 2010

Vandaag bleven we in ons bed liggen tot 9.00 uur. Het zag er naar uit dat het vandaag terug een warme dag zou worden, want de zon gaf weer genoeg warmte.
Na een frisse koude douche en een klein ontbijt waren we klaar om wat te werken voor school. Zo konden we de namiddag doorbrengen met de ouders van Stephanie, want vandaag is het helaas hun laatste dag.


’s Middags trokken we samen met hen naar Ushago om daar een heerlijke maaltijd te benuttigen. Het smaakte ons en waren blij dat onze maag iets te eten had.
Daarna trokken we al wandelend naar de 40 thieves om daar onze zwemkleren aan te trekken, zodat we snel een duikje konden nemen in de zee.
Vandaag werden we niet veel lastig gevallen door de beachboys, want ze deden bijna allemaal een middagdutje.
We trokken richting Kim 4 love om daar een heerlijke namiddag te spenderen. Als we eindelijk geïnstalleerd waren, namen we een duikje in de zee en dit deed ons deugd. Zo konden we even afkoelen. Door de vele wieren en de hoge golven gingen we uit het water, want het was een beetje te gevaarlijk.
Nu alles klaarstond konden we luisteren naar Kim 4 love en nog enkele andere zangers. We genoten er enorm van en het lichte briesje die aanwezig was deed ons zo’n deugd. We kwamen ook enkele kinderen tegen van school en sloegen even een praatje.


Rond 17.30 uur trokken we richting huis samen met Kebene, want die waren namelijk met de bus. De ouders van Stephanie gingen via het strand, zodat ze nog even konden genieten van de zee en het witte zand, want dit is een prachtig uitzicht.
Stephanie werd afgezet aan de straat waar haar ouders verblijven, want ze moest nog enkele spullen ophalen. Daarna trok ze samen met haar ouders richting het vrijwilligershuis, om daar afscheid te kunnen nemen van de nachtwaker en Kathy.
Met een klein hartje en wat traantje trokken ze naar huis. Zo konden wij op het gemak ons douchen, wat eten en de blog in orde maken.


Binnen een klein uurtje kruipen we onder (of beter gezegd op) de lakens, want morgen worden we terug verwacht op school. We kijken er alvast terug naar uit. Morgen om 6.00uur zullen we ook afscheid nemen van Stephanie haar ouders en daarna moeten we terug vijf weken wachten tot we ze terug in onze armen kunnen nemen.

Lala Salama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten