woensdag 10 februari 2010

Jambo Jambo !! 10 februari 2010





Vandaag werden we jammer genoeg weer gewekt om 6.30 uur door de hitte. We besloten om snel te eten en dan erin te vliegen. We maakten een memoriespel met kleuren, vormen en cijfers. We zorgden er ook voor dat al onze lesvoorbereidingen in orde waren en daarna kaften we nog enkele boeken voor class 3 en 4.

Na onze lunch maakten we ons klaar om naar de bank te gaan, want het vele shoppen maakt onze portefeuillie wat leeg. We gingen opnieuw met de fiets weg en dit was wel weer heel hilarisch. De Kenianen keken naar ons vol verbazing, want mzungu’s op fietsen zijn ze hier niet gewoon. Onze fietsrit sloten we af met het internetcafé om wat krediet te halen om wat te kunnen skypen met het thuisfront, onze blog op punt te stellen, onze mails te checken... vanuit ons huisje. De fietsrit zorgde voor veel hilarische momenten en een pijnlijk achterwerk.

Nadat we onze fietsen veilig thuis hadden gebracht trokken we naar het strand om wat te zwemmen en een heerlijke strandwandeling te maken. We genoten er enorm van en als laatste benutten we een drankje in the 40 thieves. We konden ook een glimp opvangen van een aap die de suikertjes van een tafel snoepte.

Op onze terugweg stopten we nog even aan het lokale groentenkraam om wat inkopen te doen voor morgen en de dagen die nog volgen. We maakten een heerlijk koud slaatje klaar en gaan nu in ons bed kruipen. Morgen wacht er ons een nieuwe uitdaging en daar hebben we wel zin in!

Slaapwel iedereen !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten