woensdag 24 februari 2010

Jambo Jambo ! Dinsdag 23 februari 2010






Na een korte nacht was het opnieuw tijd om er terug in te vliegen. We ontbeten vlug en spoedden ons dan naar school om de parade bij te wonen. Voor sommige onder ons was dit een poging om gedachten te verzetten.

Daarna namen we elk twee kinderen bij ons om een spel te spelen. We speelden de spellen Domino en Jenga. Het was super om de kinderen bezig te zien met de spellen. Het is zo fascinerend om de kinderen te zien experimenteren met materiaal die ze nog nooit gezien of gehanteerd hebben. We zien de kinderen open bloeien en we merken dat ze elke dag nieuwe dingen bijleren. We worden er spontaan ook gelukkig van.

Na de break hebben we allemaal onze handen in elkaar geslagen en zijn we boeken beginnen kaften. Het waren er een hele boel.

Na de lunch hebben we onze taak verder gezet en de rest van de boeken gekaft. Helaas hebben we niet alle boeken kunnen doen, want het plastiek en de plakband was op. Als er terug ter beschikking is, doen we verder met de resterende boeken. Dit is echt wel nodig, want sommige boeken zien er precies niet meer zo goed uit.

Daarna zijn we nog even naar het strand geweest om wat af te koelen en uit te blazen.
Nu zijn we iets lekkers aan het maken en smullen dit straks op. Daarna is het nog even tijd om wat te praten met elkaar en dan kruipen we in ons bed. Hopelijk slapen we deze nacht goed.

Slaapwel iedereen

1 opmerking:

  1. heel mooi en aardig wat jullie voor die kindjes doen


    groetjes ellen xxx

    BeantwoordenVerwijderen