woensdag 24 februari 2010

Mambo pua ! Woensdag 24 februari 2010

Vandaag werden we gewekt door de warmte dit om 6.00 uur. We hadden namelijk een powercut en de ventilator deed het niet meer. We hadden niet zoveel zin om op te staan en besloten om nog even te praten en na te denken over lesvoorbereidingen in ons bed.
Daarna besloten we om toch maar op te staan en er in te vliegen. We hebben heel goed doorgewerkt, want dit merkten we al snel aan onze batterij van onze computer. Die was al snel leeg. Gelukkig waren onze lesvoorbereidingen op tijd af.

Toen was het tijd om naar de supermarkt te gaan, want ons eten was weeral bijna op. Het was eigenlijk een beetje te warm om te gaan shoppen, maar we moesten dit wel doen anders hadden we geen middageten.

Van al dat wandelen kregen we het een “beetje” te warm en we besloten dan maar om even naar the beach te gaan om een duikje te nemen in de zee om wat af te koelen.
Daarna was het nog even tijd om contact op te nemen met het thuisfront en een hapje te eten.

Nu is het bijna tijd om in ons bed te kruipen, want morgen is het opnieuw schooldag. We kijken er alvast naar uit. Want als we één dag geen les geven, dan missen we al de gezichtjes van school. Gelukkig kwamen we enkele kinderen nog tegen vandaag.

Tot morgen allemaal !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten