dinsdag 2 februari 2010

JAMBO Vrijdag 29 januari 2010


Vandaag stonden we op om 7.00 uur. We gingen naar school en daar konden we boeken beginnen kaften. Het was een groot werk, maar door het plastificeren zullen de boeken langer meegaan.

Deze middag trokken we met de oudste kinderen opnieuw naar het strand om daar een sportnamiddag bij te wonen. Deze keer was de zee al heel dicht en deden we alle activiteiten mee. Het lopen op het strand ging heel goed, tot het wat te warm was.
We speelden met de meisjes ook voetbal. Het was wel moeilijk om te voetballen in dat zand en dat zorgde wel eens voor valpartijen. Zowel in het zand als in de zee. Dit zorgde voor heel wat hilariteit.
Alles verliep heel vlot tot we heel veel kinderen zagen kijken richting ons. Ze riepen ook allerlei dingen, maar wat verstonden we niet zo goed. Toen we even verder keken, zagen we dat twee jongens aan het verdrinken waren. We gingen snel hulp bieden en brachten één jongen veilig naar het strand. De andere jongen werd gered door enkel leerlingen van onze school. Gelukkig waren we met twee, want we werden nogal wat onder water geduwd door die jongen. Achterna waren we blij dat we op het strand konden uitrusten, want dit was toch wel aangrijpend.
Daarna trokken we terug naar de school waar we afscheid konden nemen van onze allerliefste kindjes en leerkrachten.

’s Avonds gingen we rustig eentje drinken en kropen we vroeg in ons bed, want het was een drukke week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten