woensdag 17 februari 2010

Jambo jambo ! Maandag 15 februari 2010

Deze nacht hebben we niet veel kunnen slapen. Het toilet was onze beste vriend tot vroeg in de ochtend. We hadden allebei last van onze maag, want ons eten van de dag ervoor was ons niet zo goed bevallen. Dus bracht Annelies de school op de hoogte om te melden dat we vandaag geen les konden geven, maar dat we woensdag de dag zullen inhalen. Net zoals we dagen inhalen bij ons in België.

We probeerden goed te slapen en namen in de late namiddag een douche. Door wat problemen gingen we even onze gedachten verzetten door een heuse wandeling te maken. Het deed ons echt deugd, want we konden dit alledrie goed gebruiken. Nadien gingen we wat inkopen doen en gingen we iets lichts eten in Ushago, samen met Anni, de eigenaar van het hospitaaltje voor onze woning. Ze stelde ons ook voor om ons naar huis te brengen met de auto, omdat het al wat donker was. Wij dachten dat we niet in de auto zouden kunnen, omdat die te klein zou zijn, maar ze stelde ons gerust dat het met een grotere auto ging zijn.
Toen we naar de parking wandelden zagen we enkel kleine auto’s staan, maar één grote met daarop de letters ambulance. Het was heel leuk om in een grote schuddoos naar huis gebracht te worden. Niet alleen wij werden van de ene kant naar de kant gekatapulteerd, ook onze inkopen vlogen langs alle kanten.

Nu we thuis zijn gaan we vlug al onze inkopen wegstoppen en kruipen we onder de lakens. We willen eens een goede nachtrust tegemoet gaan.

Slaapwel iedereen !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten