zondag 28 februari 2010

Karibu Sana ! Vrijdag 26 februari 2010






Vanmorgen werden we alweer gewekt door de warmte. We hebben heel de nacht niet veel geslapen. We vertrokken om 7.30 uur naar school om de parade bij te wonen, want weer was het tijd om de vlag te hijsen.
De parade duurde daardoor heel lang.

Deze ochtend woonden we opnieuw zoals iedere vrijdag de les godsdienst mee. De moslims gaan in class 1 de godsdienstles bijwonen, wij deze keer in de refter. Het werd een leuke en lange les waar er veel gezongen en gedanst werd.

Na de godsdienstles trokken we naar de leraarskamer om er nog heel wat boeken te kaften, want dit is wel nodig als bescherming voor het vele stof. Daar waren we een hele ochtend en middag zoet mee. Sommige boeken moesten we zelf voorzien van een zelfgemaakte kaft met karton.

Om 15.00 uur werden we bij de directeur geroepen voor een kort gesprek. We kregen te horen dat we goed werk leveren en dat hij ons werk apprecieert.
Nadien trokken we naar het strand met de oudsten want deze waren al vertrokken. We bleven in het begin van het water, want de kinderen waren al te ver in de zee.
Na het zwemmen wandelden we terug naar school, want het was weeral 17.30 uur.
Nadien gingen we nog even goedendag zeggen aan de ouders van Kathy en namen nog een duikje in het zwembad. (correctie: warm bad)

Eenmaal thuis gekomen maakten we opnieuw een lekkere maaltijd klaar, want ons maagje knorde. Straks maken we ons klaar om een avondje te stappen. Hopelijk word het een leuke avond zonder problemen en kunnen we even onze gedachten verzetten in deze moeilijke dagen.

Daag iedereen. Tot later…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten