zondag 7 februari 2010

Jambo Jambo ! Vrijdag 5 februari 2010






We woonden terug de parade bij. Het was heel leuk om naar te kijken, want opnieuw werd de vlag gehesen. Dit aan de hand van een heel optreden van enkele kinderen. Daarna gingen we terug naar de dokter met de jongen die een wonde had aan zijn voet. Het zag er nog altijd niet goed uit. Wat ook wel te begrijpen is. Het stof en zand zorgt ervoor dat zijn wonde niet snel genoeg geneest. De dokter legde ons uit wat de jongen moest doen in het weekend, maar omdat dit te moeilijk was moesten wij alles vertellen aan zijn oudste broer uit class 8. We maakten een kort briefje op voor de ouders en de broer, zodat de wonde toch snel kan genezen.

Vandaag stonden we in class 1. We deden net hetzelfde zoals gisteren, maar we merkten al snel dat we een tandje mochten bijsteken om hen uit te dagen. We zorgden er dan ook voor dat onze vraagstelling moeilijker was. Daardoor moesten de kinderen meer nadenken en aandachtig luisteren. Het was zowel voor de kinderen als voor ons een uitdaging.

In de namiddag hadden we een leuk en boeiend gesprek met directeur Omosa. Hij gaf ons dan ook deze middag vrij omdat het veel te warm was. We gingen naar huis om daar te bekomen van de warmte. Later zijn we naar the beach gegaan om een frisse duik te nemen in de zee en het heeft ons deugd gedaan.

Bye bye

Geen opmerkingen:

Een reactie posten