dinsdag 2 februari 2010

Karibu Sana! Zondag 31 januari 2010

Vandaag konden we eindelijk eens uitslapen. We bleven tot 8.30 uur in ons bed liggen en daarna genoten we van onze zondag.
We gingen op boodschap naar de supermarkt en maakten ondertussen een mooie wandeling. Onderweg werden we niet meer zoveel lastige gevallen door de vele verkopers langs de weg. Ze herkennen ons al en voor hun zijn we geen nzungu (blanke) meer, maar milk chocolate. Dit is wel grappig om te horen. Sommige zeggen zelf dat we naar huis gaan als echte Kenianen.
In de namiddag trokken we naar het strand om er even een duikje te nemen in de zee. We genoten er echt van en door het mooie weer en het windje kregen we er een mooi kleurtje bij.
Daarna gingen we te voet verder via het strand naar het optreden van Kim 4 love. Het werd opnieuw een zalig optreden waar er veel gedanst en gezongen werd. We sloten de avond af met een heerlijke Keniaanse maaltijd. We aten namelijk ugali. (rijst met kip en wat saus.) We waren precies wat uitgehongerd en aten dan ook met onze handen zoals de Kenianen.
We sloten de avond af met een koude douche en kropen snel in ons bed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten