dinsdag 2 februari 2010

Karibu! Maandag 1 februari 2010




Deze morgen trokken we naar de Amani school om de lessen daar te observeren. We merkten al snel dat er leerkrachten afwezig waren en dan hebben we taak op ons genomen om zelf Engelse les te geven. Dit zorgde wel voor een uitdaging, omdat het Engels hier toch wel wat verschilt met dat van wat wij ooit geleerd hebben. We slaagden er toch in om de kinderen dingen bij te leren en hun huiswerk te geven. We leerden de kinderen ook een dansje en liedje bij en dit was grappig om te zien.

Daarna trokken we terug naar huis om alles voor te bereiden voor de twee nieuwkomers. We zorgden voor lekker eten en ruimden ondertussen wat op.
Om 11.00 uur kwamen ze dan aan en leidden we hun wat rond in hun woning voor de komende 3 maanden.
In de namiddag gingen we opnieuw naar de winkel om onze koelkast wat te vullen en maakten we een avondwandeling aan het strand.
Om 19.00 uur werden we dan verwacht bij Alec, een Belg, om er met 15 mensen te genieten van een lekkere spaghetti. Het was verrukkelijk en ook gezellig, maar we waren blij als we in ons bedje konden kruipen. Morgen wordt het namelijk een grote dag en we wilden fris voor de klas staan.

Lala Salama

Geen opmerkingen:

Een reactie posten