dinsdag 6 april 2010

Hallo iedereen! Dinsdag 6 april 2010

Vandaag was het opnieuw vroeg dag. We hadden gepland om terug tot 8.30 uur – 9.00 uur te slapen, maar onze telefoon liet dit blijkbaar niet toe. We stonden dus maar op om 7.20 uur en aten snel een klein ontbijt en maakten ons klaar. Vandaag gingen we nog eens naar school omdat we beloofd hadden dat we nog eens zouden komen. De kinderen van class 7 en 8 werden namelijk verwacht vandaag en zo konden we nog even enkele kinderen zien van de school. Het was een leuk terugzien en ook voor de directeur, want hij miste ons al. Het afscheid nemen was opnieuw wat moeilijker, maar we hielden ons sterk.


Na ons bezoekje aan school trokken we naar Socafas. Deze keer niet voor Stephanie haar benen, maar voor Kathy. Kathy heeft namelijk al enkele dagen last van wat uitslag op haar armen, benen, rug en buik ook haar teen is nog altijd niet helemaal in orde. De dokter gaf haar enkele pilletjes en morgen moeten we teruggaan achter zalf.
Wat het precies is wist hij niet zo of begrepen we niet goed, maar wij denken dat het een kleine zonneallergie is. Hopelijk zal het snel overgaan, zodat al die lelijke bubbeltjes weg zijn.


Achter ons bezoek gingen we richting huis en werkten we wat voor school. Rond 10.00 uur namen we opnieuw een korte break. Zo kunnen we er in de namiddag terug tegenaan gaan.
Deze middag zullen we dus opnieuw een beetje werken voor school en daarna nog even een wandeling maken richting het strand en eventueel een duikje nemen. Vanavond zullen we zoals gewoonlijk weer naar een filmpje kijken en daarna in ons bed kruipen, zodat we morgen er terug tegenaan kunnen.


Daag iedereen !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten