maandag 12 april 2010

Mambo pua! Vrijdag 9 april 2010



Vandaag ging onze wekker af om 9.00 uur. We bleven nog even liggen en stapten dan met het goede been ons bed uit. We aten een klein maar heerlijk ontbijt en namen een verfrissende douche zoals iedere dag. Het werd opnieuw een hele warme dag dus wat afkoeling konden we wel gebruiken.


Na ons dagelijks ritueel begonnen we opnieuw wat te werken aan enkele lesvoorbereidingen voor onze thuisstage. We deden goed ons best, maar toch ging het niet vooruit. De warmte leidde ons wat af, maar we probeerden en probeerden maar. We waren beiden blij dat het eindelijk middag was en we wat pauze konden nemen. We aten zoals gisteren terug heerlijke Afrikaanse potatoes. Die lusten we supergraag en zullen we de komende week zeker nog eten, want in Belgiƫ zal het gedaan zijn met dit soort voedsel.


Als we ons middagmaal benut hadden werkten we opnieuw wat voor school. We deden de boeken toe rond 16.00 uur en keken daarna terug naar een grappige komedie. En grappig was het zeker, want onze buik deed echt pijn van te lachen.
Nu genieten we nog even van de duisternis die op komst . Straks zullen we iets eten en daarna een fris drankje gaan drinken in Tandoori en naar Ushago gaan, want daar is er namelijk een optreden van een bekende Afrikaanse zanger. Hopelijk kunnen we deze mooie warme dag op een rustige en leuke manier afsluiten.


Tot later iedereen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten