maandag 26 april 2010

Karibu sana! Donderdag 22 april 2010



Rond een uur of negen werden we opnieuw gewekt door de warmte. We sprongen meteen uit ons bed en namen een klein ontbijt, want we hadden wel wat honger gekregen. Moe waren we niet ook al hadden we iets gaan drinken met Annelies en Jackson, maar het was gelukkig niet zo laat geworden. Zo konden we vandaag met een fris hoofd wat werken voor school en genieten van de regen, maar ook van de zon die tussen de regenbuien weer tevoorschijn kwam.


Nadat we wat hadden gewerkt voor school vonden we dat het tijd was voor een break. We deden onze was, want dit was weer zeer noodzakelijk. We willen namelijk niet te veel kleren meer uit onze valies halen, want we wachten nog steeds op een telefoontje om naar huis te gaan.
Toen we onze kleren buiten aan de waslijn hingen was de zon nog steeds aanwezig, maar rond een uur of vijf kwam daar al snel verandering in. We haalden snel onze kleren binnen en het scheelde niet veel, want we hadden nog maar de deur dicht gedaan en het begon echt te gieten. Dit voor een goede vijf minuten. We hingen ons wakke kleren dan maar uit in onze dressing zodat we deze morgen opnieuw kunnen aantrekken.


Na het binnenhalen van de was deden we onze schoenen aan en trokken we naar het lokale winkeltje om daar wat brood te kopen en lekkere Afrikaanse potatoes. Gisteren hebben we er geen kunnen eten, dus moest en zouden we vandaag deze lekkerheden opsmullen. Als we klaar waren met eten deden we zoals gewoonlijk onze afwas en gingen we beiden terug achter onze laptop zitten.
Er zou nu op dit moment iemand moeten binnenkomen in ons huis dan zouden ze verschieten, want overal liggen er papieren, boeken en nog zoveel meer in het rond.
We zullen nu nog even werken tot rond 19.30 uur en dan doen we de boeken toe. Misschien kijken we nog naar een filmpje of kruipen we eens vroeg in ons bed. We zullen zien wat de avond ons brengt.


Tot de volgende keer iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten