zondag 18 april 2010

Jambo jambo! Dinsdag 13 april 2010

Vandaag stonden we op om 9.30 uur. We namen een heerlijk ontbijt en een frisse douche en daarna was het tijd om erin te vliegen en wat te werken voor school.
We deden goed ons best en voordat we het wisten was het alweer tijd om te lunchen.

We maakten een heerlijke potje warm eten klaar en genoten ervan met volle teugen. Na de lunch namen we wat tijd om te relaxen. Dit deden we door een film op te leggen, maar deze keer geen komedie. Het was een actiefilm. En we moeten zeggen het was heel spannend.

Na onze film was het dan terug tijd om wat te werken voor school. Daarna kwam de mama van een goede vriend van ons om ons haar te laten invlechten. Kathy liet haar hele haar invlechten net zoals Shaggy en Stephanie liet er vier in haar haar vlechten. Als ze prutsen aan ons haar dan vielen we wel bijna in slaap, ook al was het pijnlijk. Ze wist ons te vertellen, als je wil dat je haar mooi is dan moet je wat pijn lijden en dit voor 4 uur lang.

Nu typen we nog vlug even de blog en dan bekijken we nog één filmpje. Na de film kruipen we vlug in ons bed om te vertrekken naar dromenland.

Lala salama iedereen !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten