maandag 12 april 2010

Jambo jambo ! Zaterdag 10 april 2010






Het werd vroeg dag, want helaas door de hitte werden we gewekt rond 8.30 uur. We hadden een korte, maar goede nachtrust achter de rug. We aten een klein ontbijt en gingen daarna even buiten zitten om te genieten van de leuke babbels en het mooie, stralende, warme weer.


Na ons relaxmomentje was het tijd om nog even wat te werken voor school, zodat we niet achter geraken op schema. We werkten goed door en gelukkig was het dan tijd voor ons middagmaal, want we hadden het eigenlijk wel wat gehad met het werken. We aten een heerlijke spaghetti en trokken achter de afwas naar de bank om geld af te halen, want helaas waren we al een paar dagen blut. We voelden ons precies landlopers, want we hadden elk nog maar 100 Keniaanse chilling op zak, wat samen toch goed is voor een grote 2euro. Helaas wou de bank geen geld geven aan Stephanie, maar gelukkig kon Kathy dit wel.
Na ons bezoekje aan de bank trokken we naar de winkel en deden we (hopelijk) onze laatste inkopen. Met twee volle rugzakken en twee grote flessen water (5L) trokken we naar huis.
Nadat we alles op zijn plaats hadden gezet trokken we richting het strand om daar een leuke, maar gezellige strandwandeling te maken. We genoten echt van al de prachtige dingen rondom ons, en met een leeg, maar toch fris hoofd trokken we naar huis om nog een klein beetje te werken voor school.


Het werd al snel avond en we aten juist een kleinigheid, zodat we straks na het kijken van onze film (Norbit) in ons bed kunnen kruipen. Hopelijk vallen we niet in slaap door onze vele kilometers die we vandaag hebben afgelegd.


Daag iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten