maandag 26 april 2010

Jambo jambo! Zaterdag 24 april 2010

Over vandaag kunnen we niet veel zeggen, enkel dat we opnieuw slecht geslapen hebben omdat het weer veel te warm was deze nacht. We hadden ook een korte nacht achter de rug, maar dit vonden we niet erg.
Het werd een lange, afwachtende dag, want we kregen maar geen telefoontje om te zeggen dat we vandaag konden vertrekken naar huis. Tot plots de mama van Stephanie vertelde dat ze had gehoord van het reisbureau dat we op de wachtlijst stonden voor maandag, maar ook voor dinsdag.
Opnieuw was het wachten tot we meer nieuw krijgen. Zo konden we toch nog een klein uitstapje naar Ukunda maken. We maakten een mooie wandeling tot in Ukunda en wandelden even rond doorheen de kleine, vuile “ winkelstraatjes”. Veel mensen herkenden ons nog, want we waren daar gisteren nog maar geweest.


Door het vele wandelen, werden we wat moe en belden we onze vaste pikipiki (moto) zodat we snel naar huis konden om wat te relaxen en een klein beetje te werken voor school.
Deze avond gaan we met onze buren nogmaals naar Shakatak en de dj’s zullen lachen, want we zeggen al bijna twee weken dat we naar huis gaan, maar telkens zien ze ons terug in het weekend.


Daag iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten