zondag 18 april 2010

Jambo jambo! Vrijdag 16 april 2010






Vandaag werden we plots wakker door een vreemd geluid in onze kamer. Stephanie had namelijk van gsm verandert en zo kregen we een andere ringtone te horen als er iemand belde. Het was even schrikken, want we dachten op het eerste moment dat er iemand onder ons bed lag te slapen. De gsm hadden we namelijk al lang niet meer gebruikt ,dus zo wisten we niet welk geluid dit was. We werden namelijk opgebeld rond een uur of 8.00 door Annelies, om te melden dat ze nog niet weten wanneer er een vlucht is naar Schiphol. Ze wisten ook niet wanneer we naar huis zouden kunnen komen. Langs de ene kant waren we toch wel opgelucht, maar langs de andere kant wilden we toch wel naar huis om onze familie terug te zien.

We hebben dan ook geïnformeerd om ons visum te verlengen. Ze wisten ons te vertellen dat ze dit niet konden doen, omdat ze niet weten wanneer ons vliegtuig vertrekt. Dus we moeten echt gewoon afwachten. Dit zorgt soms wel voor veel stress, omdat we iedereen op de hoogte willen houden maar dit kan niet altijd.

Na het nemen van een douche gingen we terug naar Ukunda, omdat we bij de familie van Rene, de resterende dagen, mogen blijven eten. Het zijn zo’n vriendelijke mensen en ze zorgen heel goed voor ons. We hadden een hele leuke tijd te samen en daar genoten we echt van.

Na het eten gingen we met zijn allen naar het strand en genoten daar van een prachtige, frisse strandwandeling. Daarna werden we opgebeld door de opa om te zeggen dat het eten klaar was en dat we moesten terug keren. Dit deden we dan ook onmiddellijk en we genoten van heerlijke chapati met potatoes en een heerlijk sausje.

Nu zullen we ons klaarmaken om naar Tandoori iets te gaan drinken, want Tandoori hebben we al voor een tijdje niet meer opgezocht. Misschien trekken we daarna nog naar Shakatak. We denken dat veel mensen hun ogen zullen opentrekken als ze ons terug zien, want we hadden de woensdagavond van iedereen al afscheid genomen. We hopen dat het een leuke avond zal worden, maar daar twijfelen we niet aan. We zorgen er tenslotte zelf voor of het leuk wordt of niet.

Daaaag iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten