zondag 18 april 2010

Karibu Sana! Zaterdag 17 april 2010






Vanmorgen moesten we opnieuw vroeg opstaan, omdat Kathy naar de bank wou gaan om te kijken wat het probleem is met haar kaart. We werden opgehaald door de mama van Rene, omdat zij in het Swahili kon vertalen wat er gaande was. Ze konden me daar niet helpen, dus heeft Kathy opnieuw geen geld. Gelukkig is Stephanie zo vriendelijk om haar wat geld te lenen.

Daarna gingen we opnieuw naar hun huis en kregen we daar een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Chapati met een omeletje met paprika, ui en tomaat en heerlijke thee achteraf. We zijn hier echt verwend. We leren de familie ook meer en meer beter kennen en dit vinden we echt fantastisch.

We zullen nu nog wat werken voor onze thuisstage en maken ook onze blog in orde. Daarna zullen we nog wat gaan uit waaien aan het strand en keren dan terug voor het Afrikaans avondeten.

Vanavond kijken we nog naar een filmpje en dan brengt Rene zijn mama ons terug naar ons huis. Misschien zetten we nog een stapje, maar we zullen zien hoeveel zin we hebben, want momenteel hebben allebei een beetje stress. Want we wachten nog altijd op meer nieuws.

Lala salama !

1 opmerking:

  1. Snel geld nodig, maar kunt u nergens terecht?
    Wij helpen u verder. Wij lenen u geld zonder zeuren. Iedereen verdiend een 2e kans op een goed leven en heeft recht op een lening.
    Geen lastige vragen, geen krediet toetsing, maar geld voor u.
    Neem snel contact met ons op en u hoort van ons.
    Laat deze kans op een nieuw begin niet schieten.
    contact met mij op nicolashelp279@outlook.com

    BeantwoordenVerwijderen