dinsdag 6 april 2010

Jambo jambo !! Maandag 5 april 2010






Vandaag stonden we op rond 8.30 uur. We genoten van de zon die buiten al genoeg warmte aan het geven was. We aten een klein, maar heerlijk ontbijt en begonnen daarna met ons werk voor school. Het was lastig, omdat het buiten warm was maar rond een uur of 11 stopten we ermee. We hadden er even genoeg van en besloten om maar een break in te schakelen.


Na een heerlijke lunchmaaltijd trokken we naar het strand om er even een duikje te nemen in het water, want wat verfrissing konden we wel gebruiken. Op het strand kwamen we enkele vrienden tegen en ook de mensen die we zaterdag hebben leren kennen. Om een praatje te kunnen slaan met een fris drankje besloten we maar om naar de 40 thieves te gaan, waar we gezellig in de zetel konden zitten en genieten van de babbel, de zee, de wind en zoveel meer.


Kathy kreeg vandaag ook een klein beetje een andere look. De mama van een jongen die we hebben leren kennen maakte namelijk enkele vlechtjes in haar haar. Dit was maar een probeersel, om te kijken of het lukte met haar eigen haar, maar voor we naar Belgiƫ komen komt Kathy zeker en vast met enkele vlechtjes naar huis. A snel werd het avond en gingen we naar huis, maar deze keer maakten we geen gebruik van onze voeten, een taxi of een matatu, maar met een moto. Het was zalig om door Maweni te rijden op een moto en te kunnen genieten van het windje rond onze oren.


Eenmaal we thuis waren keken we naar enkele foto’s en filmpjes en was het tijd om wat te genieten. We keken dan maar nog een grappige film die we heel lang geleden als eens bekeken hadden. Na het bekijken van de film gaan we naar ons bed, want van al dat wandelen en zwemmen zijn we toch wel wat moe geworden.


Lala salama iedereen !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten