dinsdag 6 april 2010

Karibu Sana !! Zondag 4 april 2010






Vandaag sliepen we eens uit tot 9.30 uur. Gelukkig had het deze nacht geregend en was het wat afgekoeld buiten, maar al snel kwam de zon weer piepen.


Na een heerlijk klein ontbijt stond er weer een leuke taak voor de boeg. We moesten namelijk opnieuw een hele berg met was doen. We raapten al onze moed bijeen en begonnen eraan. Hier waren we opnieuw een uur of twee zoet mee, want sommige kleren waren moeilijk proper te krijgen.


Achter deze taak was het tijd om een klein middagmaal te benutten en daarop volgde natuurlijk de afwas. Daarna genoten we wat van het zonnetje buiten en speelden we wat voetbal en volleybal buiten, maar al snel hadden we er genoeg van, want de zon gaf weer heel veel warmte.


Werken voor school stond ook op het programma, maar dit deden we op ons gemak. We hebben al een planning voor onze thuisstage voor ogen en dat is op zich al een heus werk.
Na een paar uur werken hadden we er genoeg van en vonden we dat het tijd was om naar een filmpje te kijken. Het werd opnieuw een komedie en we hadden heel veel plezier, want eenmaal wij beginnen met lachen kunnen we niet meer stoppen.


Om Pasen op een gezellige manier af te sluiten besloten we om te gaan uit eten naar Ushago. Daar aten we een heerlijke pizza en genoten we van al de vriendelijke mensen rondom ons en van de gezellige babbels van just the two of us. Het werd een geslaagde dag die we nooit zullen vergeten.


Tot later iedereen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten