vrijdag 2 april 2010

Karibu sana ! Dinsdag 30 maart 2010




Vanmorgen sliepen we eens uit tot rond een uur of negen. Toen we opstonden zagen we dat het aan het regenen was, maar dit kon absoluut geen kwaad, want zo wordt het buiten een beetje frisser.

Nadat we ontbeten hadden, was het opnieuw tijd om een taakje te doen die we stilaan wat beu beginnen te worden. Vooral het feit dat het zo warm is, veel stof is in Afrika… wisselen we nogal veel van kleren en moeten we dus veel wassen. Met onze was zijn we toch een goede twee uur bezig geweest. Doordat het regende buiten konden we onmogelijk onze was buiten hangen dus maakten we van onze buitenterras een kleine waslijn. Met enkele stoelen buiten en vele kapstokken konden onze kleren drogen.

Na het wassen van onze vele kleren was het tijd om een klein beetje te werken voor school. Wanneer we thuiskomen staat er namelijk een stage voor de deur en die willen we al zo veel mogelijk op voorhand voorbereiden. Al snel was het tijd om ons middageten klaar te maken. We kookten ons potje en we moeten zeggen het heeft ons gesmaakt.

In de namiddag was het even relaxen en keken we naar onze foto’s van de voorbije maanden en daarna trokken we naar de winkel om enkele kleine, maar broodnodige zaken te kopen. We hadden namelijk veel flessen water mee van 5 liter dus trokken met een toutouk richting ons huis. Het was precies of sommige mensen nog nooit twee blanke meisjes hadden gezien, want zoveel bekijks dat we kregen. Achter ons shoppen trokken we naar het strand om een wandeling te maken. De zon was ondertussen tevoorschijn gekomen dus het was de ideale gelegenheid om nog eens een frisse neus te gaan opsnuiven. We maakten een korte stop aan de 40thieves en dronken er een lekkere frisse smoothie. Deze is ons beter bevallen dan de vorige keer.

Nog voor het donker werd trokken we richting het strand naar huis. We hebben nu een kleinigheid gegeten en kijken daarna naar een komedie, zodat we snel in ons bedje kunnen kruipen.

Daag iedereen…

Geen opmerkingen:

Een reactie posten